slider(gevel) copy

RESTAURANTE MEXICANO is gevestigd aan het Schouwburgplein, een leuke en bruisende plein in hartje Rotterdam. Vanaf 2010 zijn wij als Restaurante Mexicano gevestigd. Tegenwoordig zijn wij door onze huisgemaakte gerechten nog steeds één van de meest traditionele mexicaanse restaurant van Rotterdam.

Mexicano is een sfeervol en trendy restaurant met een eigentijdse keuken gebaseerd op mexicaanse tradities. Met haar stijlvolle charme en Mexicaanse kwaliteitsproducten is Mexicano in Rotterdam een begrip voor liefhebbers van mexicaanse eten en gezelligheid. Ons restaurant beschikt over airco.

De kaart biedt een uitgebreide keuze aan zowel vlees- en visgerechten als vegetarische gerechten. Buiten de kaart om hebben we maandelijks een specialiteitenkaart met recepten, bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten die de chef-kok samenstelt.

Op onze wijnkaart sieren vele wijnen van mexicaanse wijnhuizen die zorgvuldig zijn uitgekozen en voor een perfecte aanvulling op het gerecht zorgen. Restaurante Mexicano is daarnaast het ideale adres voor een goede mexicaanse catering naar uw wensen. Mexicano verwelkomt u van harte. Salud!